تحولات منطقه

۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
کد مطلب: ۱۱۳۱۵۳۵

رئیس‌جمهور در نوزدهمین سفر استانی خود با استقبال نماینده ولی فقیه، استاندار و جمعی از مسئولان لرستان وارد فرودگاه خرم‌آباد شد.

سفر رئیس جمهور به لرستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سفر مسعود پزشکیان به لرستان با هدف بررسی میدانی مسائل و ظرفیت‌های استان، برگزاری نشست های تخصصی، پیگیری برنامه‌های توسعه‌ ای در دستور کار دولت چهاردهم و افتتاح سه طرح آغاز شده است.

ادای احترام به مقام شامخ و تجدید میثاق با آرمان‌ های شهدا از نخستین برنامه‌ های رئیس‌ جمهور در بدو ورود به استان می باشد.

برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای روز نخست این سفر، نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، افتتاح سه طرح، جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی و نشست با فرهیختگان و فعالان فرهنگی لرستان است.

همچنین فردا پنجشنبه نیز نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی و جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه لرستان به ریاست رئیس جمهور پزشکیان برگزار خواهد شد تا به بررسی مسائل اولویت‌ دار لرستان و اتخاذ تصمیمات اجرایی در حوزه‌ های اقتصادی، عمرانی و اجتماعی بپردازد.

دکتر پزشکیان در پایان سفر با حضور در برنامه زنده تلویزیونی، به مردم استان در خصوص خدمات و اقدامات دولت گزارش خواهد داد.

در این سفر سد کمندان، سیمان سفید ازنا و طرح توسعه فاز دوم داروسازی اکسیر بروجرد از طریق ویدیوکنفرانس و با حضور رئیس جمهور به بهره برداری خواهند رسید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha